Se all funksjonaliteten i fiskerapport.no

Skrevet av: minorg.no, publisert 08.05.2009

 


Produktark_Fiskerapport.pdf

Fiskerapport.no er et brukervennlig system for å  å selge fiskekort og rapportere fangst. Fiskere kan sende inn rapporter direkte fra mobiltelefonen. 

Vi bistår det som kreves i oppstarten  - og det uten at det koster dere noe ekstra!

Se på den varierte funksjonaliteten som finnes i løsningen:

En kan opprette e-postredaktører. Det vil si at brukere som ikke er veldig datavant kan sende innhold til artikler fra mail og få automatisk publisert dette innholdet. E-postredaktør støtter spesialformatering av skrift, opptil flere bilder og PDF-vedlegg.

Innmeldingsfunksjon hvor medlemmer selv melder seg inn i organisasjonen og selv vedlikeholder sin informasjonen (telefonnummer, e-postadresse og adresse).

 
Utsending av PDF-faktura for kontingent. Fakturagenerator som automatisk lager faktura til flere medlemmer om gangen og mulighet for KID-behandling fra Nets. Ressurskalender hvor medlemmer kan bestille reservasjon av en ressurs. Automatisk utsending av bekreftelse med kalenderoppføring til iPhone eller Outlook.
Infoskjermer. Du kan lage presentasjoner med bilder og tekst. Det kan også automatisk hentes og presenteres informasjon fra kalenderen. Kalender på forsiden som viser planlagte arrangement fremover. Om du vil kan denne kalenderen automatisk hente ut informasjon fra en Google kalender.
Vi tar backup av all informasjon hver natt - så om dere skulle være uheldige å slette noe så kan vi finne det igjen. Det er automatiske rutiner for å legge sidene deres inn i Google søkemotor. Og sidene er optimalisert for økt treffsik kerhet hos Google eller andre søkemotorer.
Abonnementfunksjon der medlemmer eller andre interesserte kan abonnere på artikler og vedlegg som legges inn. Mulighet for å opprette bildegallerier, hvor bildene blir automatisk skalert ned fra digitalkamera til en passelig internettstørrelse.
Du kan enkelt skru på liker-knapp og kommentarfelt fra Facebook på artikler. SMS funksjonalitet, hold alle dine medlemmer oppdatert ved å sende påmeldinger, informasjon om aktiviteter eller endringer via SMS. 
Påmeldingsfunksjon (medlemmer kan melde seg på dugnader eller tilstelninger) Passordbeskyttelse av innholdsfeltet på artikler eller legg ut artikler på medlemsforumet som kun er tilgjengelig for medlemmer.
Om dere ønsker får dere sidene presentert på eget domene på internett.

Denne løsningen driftes av Minorg.no og krever ingen installasjon hos dere. All bruk av løsningen skjer via internett. Vi tar backup av alle data dere legger inn i løsningen. Løsningen tilbys til en etableringskostnad på kr 6 900,- og kr 550,- per måned for rapportmodul, eventuelt legg til 10% av omsetning (pluss kredittkortgebyr) på fiskekort for fiskekortsalgsmodul. Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe dere med internettsider og fangstrapportering.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer